diumenge, 10 d’abril del 2011

Què ens espera?

De l'artista Morera.
Som els Human Righters, un dels set grups de 4t d'ESO B que la setmana vinent engegarem el Crèdit de Síntesi dels Drets Humans. Encara que no ho sembli, serà una setmana de treballar fort i en grup. Els grups de la classe treballarem per cobrir els mateixos esdeveniments, per tant es produirà una certa competència per veure quin és el grup que tracta més a fons o de manera més original un fet.

Per això, des de Human Righters ens estem organitzant de tal manera que no trobeu a faltar res. A la columna de la drets trobareu les últimes imatges i vídeos penjats al nostre perfil de Flickr. A la barra de navegació de dalt trobareu material extra sobre tot allò relacionat amb els Drets Humans. I per aquell que tingui ganes de reflexionar, a dalt de tot a la dreta hi trobarà una citació diferent cada cop de carregui la pàgina.

A més a més de les notes de premsa de les conferències, trobareu entrevistes —fetes per nosaltres— a persones que ens ajudaran a reflexionar sobre aquest assumpte i a fer-nos una idea de la situació dels Drets Humans arreu del món.

Us deixem amb un vídeo de la Declaració Universal dels Drets Humans amb un muntatge més modern:

 
  • Visites